Margaryna Kremowa 80%

margaryna_kremowa

Margaryna kremowa 80%:

Produkowana ze specjalnie wybranych tłuszczów i olejów. Zawartość substancji tłuszczowej wynosi 80%, nadaje zapach i smak wyrobom. Wspomaga wzrost drożdży, zapewnia doskonałe napowietrzanie ciasta. Wydłuża okres przydatności do spożycia gdyż nadaje odpowiednią wilgotność.

Zastosowanie:

Margaryna ta jest znakomita do wypieku szerokiej gamy galanterii cukierniczej: ciast biszkoptowo – tłuszczowych jak babki piaskowe, keksy, sękacze, ciasta kruche, tarty, jabłeczniki, mazurki, babeczki, herbatniki. Przeznaczona głównie do wypieku ciastek i ciast.

Margaryna kremowa 80% znalazła także szerokie zastosowanie do produkcji mas i kremów. Firmy produkujące galanterię cukierniczą od wielu lat używają ją do swoich wyrobów z powodzeniem i znakomitymi efektami.

Opakowanie:

Karton – 10kg

Paleta – 720kg