Margaryna Kremowa 80%

Margaryna kremowa 80%:
Produkowana ze specjalnie wybranych tłuszczów i olejów. Zawartość substancji tłuszczowej wynosi 80%, nadaje zapach i smak wyrobom. Wspomaga wzrost drożdży, zapewnia doskonałe napowietrzanie ciasta. Wydłuża okres przydatności do spożycia gdyż nadaje odpowiednią wilgotność.
Zastosowanie:
Margaryna ta jest znakomita do wypieku szerokiej gamy galanterii cukierniczej: ciast biszkoptowo – tłuszczowych jak babki piaskowe, keksy, sękacze, ciasta kruche, tarty, jabłeczniki, mazurki, babeczki, herbatniki. Przeznaczona głównie do wypieku ciastek i ciast.
Margaryna kremowa 80% znalazła także szerokie zastosowanie do produkcji mas i kremów. Firmy produkujące galanterię cukierniczą od wielu lat używają ją do swoich wyrobów z powodzeniem i znakomitymi efektami.
Opakowanie:
Karton – 10kg
Paleta – 720kg